Η αστυνομία της Πατάγια παίρνει συνέντευξη από τον Βρετανό υπήκοο, 25 ετών, για το θάνατο μιας βαρούλας σε διαμέρισμα

Συνέντευξη της αστυνομίας της Pattaya από τη Βρετανίδα τουρίστρια Reece Vella, 25 ετών.
Συνέντευξη της αστυνομίας της Pattaya από τη Βρετανίδα τουρίστρια Reece Vella, 25 ετών.

Ένας Βρετανός υπήκοος πήρε συνέντευξη σήμερα στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια αφού συνελήφθη για το θάνατο μιας κοπέλας στο μπαρ που έπεσε από ένα μπαλκόνι στον πέμπτο όροφο ενός διαμερίσματος.

Ο Reece Vella, 25 ετών, από το Μπέρμιγχαμ, πήρε τη Wannipa Janhuathon, 26 ετών, από ένα μπαρ στην Πατάγια και επέστρεψε στη συγκυριαρχία Cozy Beach View, που βρίσκεται κοντά στο λόφο Pratamnuk.

Γύρω στις 5.30 το πρωί του Σαββάτου η Wannipa βυθίστηκε μέχρι θανάτου από το δωμάτιο του πέμπτου ορόφου και ο κ. Vella τράπηκε σε φυγή.

Ο κ. Βέλλα συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής και παραδέχτηκε ότι διέφυγε από τον τόπο του ατυχήματος, λόγω πανικού, ανησυχίας και παραμονής. Φωτογραφήθηκε να ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια σήμερα το απόγευμα.

Ο υπολοχαγός της αστυνομίας Narong Chantra, αναπληρωτής επικεφαλής ερευνών στην αστυνομία της Pattaya, είπε ότι ο Vella συνελήφθη ως ύποπτος «από αμέλεια που προκάλεσε το θάνατο άλλων» και έφυγε πανικόβλητος από τη σκηνή γνωρίζοντας ότι διέμενε παράνομα στη χώρα με ληγμένη βίζα.

Ο κ. Chantra δήλωσε στον Τύπο «Η CCTV από το περιστατικό εξετάστηκε και μετά από έλεγχο αποδεικτικών στοιχείων στο ξενοδοχείο διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος ήταν ο κ. Reece Vella, Βρετανός πολίτης, ηλικίας 25 ετών».

''Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά την προσκόμιση στοιχείων στο δικαστήριο. Η υπόθεση της αστυνομίας είναι ότι την ημέρα του συμβάντος ο κ. Vella επισκέφτηκε το μπαρ και συνάντησε τη Miss Wannipa όπου πήγαν στο διαμέρισμα στο Pratamnak.

«Ο κύριος Βέλα έπαθε σοκ όταν έπεσε και γνωρίζοντας ότι είχε παρατήσει τη βίζα του έφυγε τρέχοντας και κράτησε το κινητό της τηλέφωνο στην τσάντα του και βγήκε από το δωμάτιο».

«Ο κ. Vella συνελήφθη ως ύποπτος για αμέλεια που προκάλεσε το θάνατο άλλων, για παράταση της βίζας του για περισσότερες από 59 ημέρες και για κλοπή μιας μοτοσικλέτας τη νύχτα.

«Ο αλλοδαπός ύποπτος θα διωχθεί και θα διωχθεί σύμφωνα με το νόμο».

Εμείς εδώ στο The Pattaya News θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις όπως είναι διαθέσιμες. Οι σκέψεις μας είναι με τους φίλους και την οικογένεια των εκλιπόντων.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΑστυνομία της Πατάγια
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/