Εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιήθηκαν για τα θύματα του τσουνάμι του 2004 στη Νότια Ταϊλάνδη

Αφιέρωμα στα θύματα του τσουνάμι στη Νότια Ταϊλάνδη

Πολλές παράκτιες επαρχίες της Ανταμάν στις 26 Δεκεμβρίου προσέφεραν φόρο τιμής στα θύματα του τσουνάμι του Ινδικού Ωκεανού το 2004.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας Phang Nga Sitthichai Sakda και εκπρόσωποι διαφόρων οργανώσεων, μαζί με τους ντόπιους και τους τουρίστες κατέθεσαν στεφάνια και λευκά τριαντάφυλλα στη μνήμη των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο τσουνάμι. Υπήρχαν επίσης θρησκευτικές και αξιοκρατικές τελετές για τα θύματα.

Στο Μνημείο του Τσουνάμι του Ban Nam Khem στην περιοχή Takua Pa, διοργανώθηκαν βουδιστικές, ισλαμικές και χριστιανικές θρησκευτικές τελετές για τα θύματα. Οι συγγενείς έφεραν τις φωτογραφίες τους, τα τρόφιμα και τα λουλούδια τους για να συμμετάσχουν στις τελετές. Μπουκέτα λευκού τριαντάφυλλου τοποθετήθηκαν μπροστά από μια εικόνα του Khun Poom Jensen, του αείμνηστου γιου της πριγκίπισσας Ubolratana Rajakanya. Τηρήθηκε περίοδος σιωπής για όλα τα θύματα και για να δείξουμε σεβασμό και να θυμηθούμε αυτούς και τη ζωή τους.

Στο νεκροταφείο Mai Khao στο Πουκέτ, ο αναπληρωτής αρχηγός της περιοχής Thalang Ornanong Thimbua προήδρευσε σε μνημόσυνο για τον εορτασμό της 13ης επετείου από το τσουνάμι στον Ινδικό Ωκεανό. Εκτός από θρησκευτικές τελετές, στον χώρο της τελετής τοποθετήθηκαν οι εθνικές σημαίες 45 χωρών των οποίων οι άνθρωποι ήταν μεταξύ των θυμάτων.

Εμείς εδώ στο The Pattaya news εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και τις σκέψεις μας στους φίλους και τις οικογένειες εκείνων που έμειναν πίσω και στα θύματα αυτού του τραγικού συμβάντος.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/