Οι αξιωματούχοι Sattahip και Chonburi συναντώνται για να συζητήσουν λύσεις για σοβαρά ζητήματα παροχής νερού στην περιοχή

Sattahip-


Οι αξιωματούχοι του Sattahip και του Chonburi συναντήθηκαν χθες το πρωί για να συζητήσουν την εξεύρεση λύσης σχετικά με την έλλειψη νερού και τη χαμηλή πίεση νερού στο Sattahip μετά από πολλές τοπικές καταγγελίες.

Η Sathira Pueakprapan, μέλος του συμβουλίου στο Chonburi και άλλοι τοπικοί αξιωματούχοι πραγματοποίησαν τη συνάντηση για να συζητήσουν πώς να λυθούν τα προβλήματα νερού στο Sattahip περίπου στις 11:00 π.μ. χθες το πρωί.

Ο κ. Sathira είπε στο The Pattaya News, «Η περιοχή Sattahip λαμβάνει νερό από τρεις κύριους παρόχους που προέρχονται από την αρχή υδάτινων έργων στο Sattahip, στο Ban Chang και στην Pattaya».

«Πολλές περιοχές στην Ταϊλάνδη αντιμετωπίζουν προβλήματα ξηρασίας καθώς και οι κάτοικοι στο Σατάχιπ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποια περιοχή να μην έχει νερό και κάποια περιοχή έχει ασθενή πίεση νερού. Επιπλέον, αυτά τα προβλήματα μπορεί να είναι απρόβλεπτα και να διαρκούν για μεγάλες χρονικές περιόδους. ”

«Επιβεβαιώσαμε ότι η συνολική παροχή νερού είναι ακόμα επαρκής στην περιοχή μέχρι τον Ιούνιο που θα είναι το τέλος της ξηρής περιόδου. Ωστόσο, εξοικονομήστε και εξοικονομήστε νερό στο ενδιάμεσο διάστημα.» συνέχισε η Σάθηρα.

«Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα νερού και να εκτρέψουμε το νερό από τις περιοχές με υψηλότερα επίπεδα παροχής». Αυτός τελείωσε.

Η Pattaya News κάλυψε την τρομερή κατάσταση με τις τοπικές δεξαμενές νωρίτερα αυτή την εβδομάδα εδώ:

https://thepattayanews.com/2020/04/09/pattaya-water-levels-remain-low-as-chak-nok-reservoir-sits-at-roughly-5-percent-of-capacity/

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/