Το γκαράζ στάθμευσης Naklua κοντά στην αγορά θαλασσινών Naklua έχει ολοκληρωθεί κατά 80%, λέει ο δήμαρχος της Pattaya

Υποσυνοικία Naklua -

Ένα γκαράζ στάθμευσης στην υποσυνοικία Naklua κοντά στη μεγάλη αγορά θαλασσινών έχει ολοκληρωθεί κατά 80% και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο δήμαρχος της Pattaya, Poramese Ngampiches, επισκέφτηκε την εν εξελίξει κατασκευή ενός γκαράζ στάθμευσης κοντά στην αγορά Naklua στην υποπεριφέρεια Naklua την Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, αυτό το έργο είχε προϋπολογισμό 90 εκατομμυρίων μπατ. Είναι ένα πενταόροφο κτίριο ικανό να χωρέσει 240-250 αυτοκίνητα και άλλες 98 μοτοσυκλέτες. Το κτίριο προοριζόταν να διευκολύνει τους πελάτες που έρχονταν στην Παλιά Πόλη Naklua — ένας από τους κύριους κόμβους θαλασσινών στην Ταϊλάνδη.

Για την ολοκλήρωση του έργου, ο δήμαρχος είπε ότι έχει ολοκληρωθεί κατά 80% και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2022.

«Το κτίριο είναι περίπου 80% ολοκλήρωσης. Εγκαταστήσαμε επίσης ένα έξυπνο σύστημα στάθμευσης που ενημερώνει τους οδηγούς ποιος όροφος είναι γεμάτος», είπε ο Poramese.

Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μόλις ολοκληρωθεί το έργο, θα έχει ένα μεγάλο γκαράζ στάθμευσης με κατάλληλη τουαλέτα για να διευκολύνει τους τουρίστες και τους πωλητές στην Παλιά Πόλη Naklua.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.