Οι επιχειρηματίες Jomtien και Pattaya βοηθούν τους κλινήρης ασθενείς και όσους έχουν ανάγκη

Jomtien, Pattaya –

Οι υπεύθυνοι επιχειρήσεων στο Jomtien και στην Pattaya βοήθησαν τους κλινήρης ασθενείς και όσους έχουν ανάγκη στην περιοχή Pattaya την Ημέρα Makha Bucha χθες (16 Φεβρουαρίουth).

Επιχειρηματίες με επικεφαλής την κυρία Lamphueng "Lisa" Hamilton και μια ομάδα από το Lisa Guest House πήγαν σε διάφορες κοινότητες στην περιοχή Pattaya, όπως Pattaya Soi 11, Pattaya Soi 3, Soi Viking, South Pattaya Soi 14, Chalerm Phrakiet Soi 13, North Pattaya Beach Soi 2, Nongket Yai Soi 12, Nong Yai Soi 10, Nern Plubwan Soi 8, Soi Khao Noi Boon Sampan Temple, Soi Huayyai και Soi Chaiyapruek.

Τα απαραίτητα είδη όπως αποξηραμένα τρόφιμα, νερό, γάλα και πάνες για ενήλικες δόθηκαν σε κλινήρεις ασθενείς και σε όσους είχαν ανάγκη.

Η Lisa, σημειώνει το TPN media, υπήρξε μια εξέχουσα κινητήρια φωνή στην τοπική περιοχή Jomtien για το νόμιμο άνοιγμα της νυχτερινής διασκέδασης, του μπαρ και της βιομηχανίας ψυχαγωγίας και ήταν ένας από τους πολλούς ηγέτες που βοήθησαν να τερματιστεί η οκτάμηνη απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ στα εστιατόρια τον περασμένο χρόνο. έτος. Τώρα, μαζί με άλλες σχετικές υπηρεσίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, εργάζεται για να επιτρέψει στα μπαρ να ανοίξουν νόμιμα έναντι μετατροπής προσωρινών εστιατορίων και να χαλαρώσουν τους περιορισμούς «Covid-19», όπως οι ώρες κλεισίματος νωρίς και οι απαγορεύσεις στον χορό.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.