Οι Banglamung and Chonburi ξεκινούν επίσημα τη λειτουργία ελέγχου σημείων ελέγχου για την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid – 19

Chonburi -

Ο κυβερνήτης του Τσονμπούρι διέταξε έξι σημεία ελέγχου για την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid-19.

Οι λίστες των σημείων ελέγχου είναι

  1. Απέναντι από το Πανεπιστήμιο Sripatum στην οδό Sukhumvit 1 Nong Mai Dang, Mueang Chonburi
  2. Απέναντι από την αγορά Ninja πριν από την είσοδο της κατοικίας Phra Prom στην Bypass Road Klong Tamru, Mueang Chonburi.
  3. Απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Banglamung στην οδό Sukhumvit 2 Naklua.
  4. Κοντά στη διασταύρωση Kasempon στην οδό Number 331 στο Plu Taluang, Σαταχίπ.
  5. Κοντά στη διασταύρωση Hua Pai στον αριθμό 315 Road in Panat Nikhom.
  6. Μπροστά από τον Δήμο Nong Samsark στην οδό Number 344 (Ban Bueang – Klang Road) στο Nong Samsark στο Ban Bueang.

Η διαταγή καταλήγει, «Οι άνθρωποι είναι ΖΗΤΕΙΤΑΙ για την αποφυγή ή την επιβράδυνση των μετακινήσεων μεταξύ επαρχιών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χωρίς απαραίτητους λόγους.â€

“Σε περίπτωση που για απαραίτητο ταξίδι ενδέχεται να υπάρξει ταλαιπωρία και η διέλευση από σημεία ελέγχου μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το συνηθισμένο.»

«Για τη μετακίνηση μεταναστών εργαζομένων πρέπει να ακολουθήσετε την εντολή των αρχών, η οποία απαγορεύει τη μετακίνηση όλων των μεταναστών εργαζομένων χωρίς καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σημεία ελέγχου θα ελέγχουν την ταυτότητα για να διασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι δεν είναι παράνομοι μετανάστες, θα επιλέγουν τυχαίους ταξιδιώτες για να προσδιορίσουν εάν το ταξίδι τους είναι απαραίτητο ή απαραίτητο, θα διεξάγουν ελέγχους θερμοκρασίας και άλλα μέτρα για τον Covid19. Το TPN προτείνει οι αλλοδαποί να έχουν αντίγραφο του διαβατηρίου τους με τις πρόσφατες σφραγίδες που δείχνουν το νομικό τους καθεστώς.

Η παραγγελία είναι από σήμερα (13 Ιουλίουth) μέχρι νεωτέρας.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.