Η αστυνομία του Ούντον Τάνι ερευνά το σπίτι του Ελβετού υπηκόου που σκότωσε ένοπλο εισβολέα στο σπίτι του, αφού η μητέρα του δολοφονημένου άνδρα ισχυρίστηκε ότι αγνοούνταν σχεδόν 300,000 μπατ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sanook

Udon Thani, Ταϊλάνδη-

  Η αστυνομία του Ούντον Τάνι έκανε έφοδο και ερεύνησε το σπίτι ενός Ελβετού υπηκόου σήμερα, ο οποίος παραδέχτηκε ότι σκότωσε, όπως αποκάλεσε, ένοπλο εισβολέα στο σπίτι του στις 3 Οκτωβρίου.

Η επιδρομή ακολούθησε τη μητέρα του δολοφονημένου άνδρα που ισχυρίστηκε ότι η ιστορία είχε περισσότερα από όσα έλεγε ο Ελβετός υπήκοος και ισχυρίστηκε ότι σχεδόν 300,000 μπατ που είχε ο γιος της από μια πρόσφατη πώληση γης είχαν χαθεί μετά το περιστατικό.

Αρχικά, ενημερωθείτε με προηγούμενα άρθρα μας σχετικά με το περιστατικό και δηλώσεις και από τα δύο εμπλεκόμενα μέρη παρακάτω:

Ελβετός υπήκοος συνελήφθη στο Udon Thani για φερόμενο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ένοπλου εισβολέα

Τα μέλη της οικογένειας του Ταϊλανδού που σκοτώθηκε από Ελβετό υπήκοο στο Ούντον Τάνι ισχυρίζονται ότι το κίνητρο ήταν υπόθεση και όχι χρήματα

Επικεφαλής της σημερινής επιδρομής ήταν ο Πολ. Αντισυνταγματάρχης Noppadon Wisetsri, ο Αναπληρωτής Έφορος του Αστυνομικού Τμήματος Nakha στο Udon Thani. Στην επιδρομή δόθηκε το πράσινο φως από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Udon Thani, το οποίο εξέδωσε ένταλμα έρευνας με τον αριθμό διαταγής 142/2564.

Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του 63χρονου Ρούντολφ Τζόζεφ Ρόθι, Ελβετού υπηκόου, γύρω στις 2:00 στο Μπαν Χαμίν, τμήμα της υποπεριοχής Κούντσα στο Μουάνγκ Ούντον Τάνι. Ο κ. Ρούντολφ και η σύζυγός του δεν ήταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια της επιδρομής και έτσι η αστυνομία ζήτησε από τον αρχηγό του χωριού, που ταυτοποιήθηκε ως κ. Buasen Sriyangkabutr, και έναν εξέχοντα ντόπιο μοναχό, τον Phra Lek Sareerup, 65 ετών, να τους συνοδεύσουν στην επιδρομή για λόγους διαφάνειας. Ο λόγος της επιδρομής, σύμφωνα με την αστυνομία του Udon Thani, ήταν οι ισχυρισμοί της μητέρας του θύματος, Khan Chantarakhantri, ότι ο γιος της είχε εξαφανιστεί σχεδόν 300,000 μπατ από μια πρόσφατη πώληση γης κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης με τον Rudolf.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία δεν βρήκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο για αυτούς τους ισχυρισμούς στην επιδρομή, αλλά δήλωσε ότι το θέμα ήταν ακόμα υπό έρευνα. Δήλωσαν επίσης ότι θα διερευνήσουν πλήρως το περιστατικό και τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς και των δύο πλευρών για να καταλάβουν τι πραγματικά είχε συμβεί.

Σύμφωνα με την προηγούμενη δήλωση του κ. Rudolf στην αστυνομία του Udon Thani, ο εισβολέας, ο Sathien Chantarakhantri, 53 ετών, είχε σκαρφαλώσει έναν τοίχο στο σπίτι του κοντά στα μεσάνυχτα της 3ης Οκτωβρίου και τον απείλησε για χρήματα με πυροβόλο όπλο. Ο κ. Ρούντολφ είπε ότι αρνήθηκε και αφόπλισε τον εισβολέα, τον γρονθοκόπησε και τον έδεσε, κάλεσε αμέσως την αστυνομία και τον αρχηγό του χωριού στη συνέχεια. Ισχυρίζεται ότι σκόπευε μόνο να εμποδίσει τον άνδρα να βλάψει τον ίδιο και την οικογένειά του και όχι να τον σκοτώσει. Αυτή η ιστορία μπορεί να φανεί στα παραπάνω άρθρα αναφοράς.

Οι δηλώσεις της οικογένειας του Σάθιεν, ωστόσο, όπως φαίνεται στα παραπάνω άρθρα αναφοράς, υποστήριζαν ότι ο δολοφονημένος άνδρας δεν είχε χρηματικά ζητήματα και είχε μόλις πουλήσει γη για σχεδόν 300,000 μπατ και είχε τα χρήματα φυσικά πάνω του τη στιγμή του συμβάντος. κύριε Ρούντολφ. Σύμφωνα με την Khan Chantarakhantri, μητέρα του Sathien, ο Sathien είχε μια όχι και τόσο μυστική σχέση με τη γυναίκα του Rudolf και η αντιπαράθεση των δύο ανδρών αφορούσε αυτό το θέμα και όχι μια απόπειρα ληστείας.

Ο Ρούντολφ κατηγορήθηκε αρχικά για επίθεση σε άλλους μέχρι θανάτου, ενώ ο νεκρός κατηγορήθηκε επίσης για παραβίαση τη νύχτα, οπλοφορία δημόσια και απόπειρα φόνου.

Ο κ. Buasen Sriyangkabutr, ο αρχηγός του χωριού, μίλησε με τον σχετικό Τύπο της Ταϊλάνδης σήμερα στον τόπο της επιδρομής και δήλωσε ότι ήταν το πρώτο άτομο που κλήθηκε στον τόπο του συμβάντος και δήλωσε ότι η ιστορία του κ. Rudolf που του δόθηκε ταιριάζει. που αργότερα δόθηκε στην αστυνομία. Δήλωσε επίσης ότι η σύζυγος του κ. Ρούντολφ του έχει δηλώσει ότι δεν είχε ξανασυναντήσει τον δολοφονημένο εισβολέα και δεν τον γνώριζε, ούτε είχε εμπλακεί σε κάποια σχέση.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το περιστατικό. Το Associated Thai Press προσπάθησε να μιλήσει στον κ. Ρούντολφ και τη σύζυγό του σχετικά με τους ισχυρισμούς της οικογένειας του Σάθιεν την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, αλλά ο Ρούντολφ αρνήθηκε να σχολιάσει, παραπέμποντας το θέμα στη νομική ομάδα του και στο δικαστικό σύστημα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/