Το Surat Thani ανακοινώνει επείγοντα μέτρα ελέγχου του COVID-19 για το Ko Samui και το Ko Pha-ngan

Ακολουθεί μια ειδοποίηση/απελευθέρωση από το Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης.

Μπανγκόκ, 24 Ιουλίου 2021 – Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) θα ήθελε να παράσχει μια ενημέρωση σχετικά με τον νεότερο γύρο περιορισμών για τον COVID-19 και τις απαιτήσεις ελέγχου που απαιτούνται για εγχώρια ταξίδια στο Ko Samui και στο Ko Pha-ngan, Surat Thani, τόσο για Ταϊλανδούς όσο και για αλλοδαπούς από σήμερα 24 Ιουλίου 2021, μέχρι νεωτέρας.

Ο κ. Vijvut Tjinto, Κυβερνήτης της επαρχίας Surat Thani, υπέγραψε χθες (23 Ιουλίου 2021) το επαρχιακό διάταγμα αριθ. , Surat Thani, καθώς και για την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου στους ταξιδιώτες με το μοντέλο Samui Plus που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Μέτρα εισόδου για ταξιδιώτες στο Ko Samui και το Ko Pha-ngan

  1. Όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να σαρώσουν τον καθορισμένο κωδικό QR κατά την αγορά αεροπορικού ή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου, να συμπληρώσουν όλες τις πληροφορίες με ειλικρίνεια και πρέπει να είναι σε θέση να παράσχουν αποδεικτικά στοιχεία στους υπαλλήλους της προβλήτας Seatran Ferry Don Sak ή της Raja Ferry Port Don Sak ή στην προέλευση- αεροδρόμιο του προορισμού (δηλαδή, Μπανγκόκ ή Πουκέτ).
  2. Ταξιδιώτες από Μέγιστες και αυστηρά ελεγχόμενες περιοχές ή «σκούρα-κόκκινη ζώνη» Οι επαρχίες υποχρεούνται να περάσουν σε καραντίνα για τουλάχιστον 14 ημέρες ή όπως ορίζουν οι αξιωματούχοι και να υποβληθούν σε τεστ για τον COVID-19 όπως απαιτείται. Ωστόσο, θα τους επιτραπεί να λάβουν μέτρα απομόνωσης, αλλά πρέπει:
    – Έχετε λάβει 2 δόσεις εμβολίου Sinovac ή Sinopharm COVID-19 τουλάχιστον 7 ημέρες από την ημερομηνία που τα 2nd χορηγήθηκε η δόση ή το 1st δόση του εμβολίου AstraZeneca, Pfizer, Moderna ή Johnson & Johnson τουλάχιστον 21 ημερών ή να έχετε πιστοποιητικό ανάρρωσης από COVID-19 για όχι περισσότερο από 90 ημέρες,
    ΚΑΙ
    – Έχετε λάβει αρνητικό αποτέλεσμα με μέθοδο RT-PCR ή Rapid Antigen όχι περισσότερο από 72 ώρες από την ημέρα που έγινε η δοκιμή μόνο σε πιστοποιημένα νοσοκομεία ή εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.
  3. Ταξιδιώτες από Αυστηρά ελεγχόμενες περιοχές ή επαρχίες «κόκκινης ζώνης». απαιτείται να περάσουν σε καραντίνα για τουλάχιστον 7 ημέρες ή όπως ορίζουν οι αξιωματούχοι και να υποβληθούν σε τεστ COVID-19 όπως απαιτείται. Ωστόσο, θα τους επιτραπεί να λάβουν μέτρα απομόνωσης, αλλά πρέπει:
    – Έχετε λάβει 2 δόσεις εμβολίου Sinovac ή Sinopharm COVID-19 τουλάχιστον 7 ημέρες από την ημερομηνία που τα 2nd χορηγήθηκε η δόση ή το 1st δόση του εμβολίου AstraZeneca, Pfizer, Moderna ή Johnson & Johnson τουλάχιστον 21 ημερών ή να έχετε πιστοποιητικό ανάρρωσης από COVID-19 για όχι περισσότερο από 90 ημέρες, ΚΑΙ
    – Έχετε λάβει αρνητικό αποτέλεσμα με μέθοδο RT-PCR ή Rapid Antigen όχι περισσότερο από 72 ώρες από την ημέρα που έγινε η δοκιμή μόνο σε πιστοποιημένα νοσοκομεία ή εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.
  4. Ταξιδιώτες από Ελεγχόμενες περιοχές ή επαρχίες «πορτοκαλί ζώνης». υποχρεούνται να υποβληθούν σε μέτρα απομόνωσης.
  5. Όλοι οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες υπόκεινται σε εξετάσεις ή καραντίνα, όπως κρίνεται σκόπιμο από τους αξιωματούχους.
  6. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών που ταξιδεύουν με γονέα ή κηδεμόνα εξαιρούνται από τη συμμετοχή στο τεστ.
  7. Τα μέτρα Νο. 2-5 δεν* επιβάλλονται σε ταξίδια μεταξύ Κο Σαμούι και Κο Φανγκάν, ή σε ταξιδιώτες κάτω από το Πουκέτ Sandbox που ταξιδεύουν αεροπορικώς στο Κο Σαμούι και στο Κο Φανγκάν, ή σε άλλα εγκεκριμένα έργα για να ανοίξουν ξανά πιλοτικούς προορισμούς.
  8. Όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την εφαρμογή «Mor Chana» και να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία κοινής χρήσης τοποθεσίας ανά πάσα στιγμή.
  9. Οι αεροπορικές και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο του πιστοποιητικού εμβολιασμού και του πιστοποιητικού τεστ COVID-19 κάθε φορά πριν από την πώληση εισιτηρίων, καθώς και για την ειδοποίηση των ταξιδιωτών για όλα τα παραπάνω μέτρα, ιδιαίτερα για τις απαιτήσεις καραντίνας.

Περιορισμοί και κλείσιμο επιχειρήσεων και υπηρεσιών

  • Δεν επιτρέπονται συγκεντρώσεις άνω των 50 ατόμων εκτός εάν λάβουν επίσημη έγκριση.
  • Τα ψιλικατζίδικα, τα εστιατόρια και τα εστιατόρια, καθώς και άλλα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν κατά τις κανονικές ώρες.
  • Τα πολυκαταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα κοινοτικά εμπορικά κέντρα μπορούν να ανοίξουν κατά τις κανονικές ώρες.
  • Όλοι οι εσωτερικοί και εξωτερικοί αθλητικοί χώροι, οι δημόσιοι χώροι άσκησης, τα δημόσια πάρκα, τα γυμναστήρια, τα γυμναστήρια και τα κέντρα γιόγκα μπορούν να ανοίγουν κανονικά.
  • Επιτρέπεται η διοργάνωση συναντήσεων, εκπαίδευσης, σεμιναρίων και παρόμοιων τύπων δραστηριοτήτων μόνο στο 70% της χωρητικότητας των θέσεων, αλλά όχι περισσότερα από 100 άτομα.
  • Διοργάνωση πάρτι, καρναβάλι, εγκαίνια σπιτιού και μεγάλες γιορτές, συμπεριλαμβανομένων παραδοσιακών τελετών. Επιτρέπεται η διοργάνωση κηδειών, τελετών χειροτονίας, γαμήλιων τελετών, θρησκευτικών ημερών ή τελετών, αλλά ο αριθμός των παρευρισκομένων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 50 άτομα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το επί τόπου συμπόσιο απαγορεύεται. επιτρέπεται μόνο σε πακέτο. Δεν επιτρέπεται η πώληση και/ή η κατανάλωση ποτών ή αλκοολούχων ποτών στην εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Surat Thani, όλοι οι επισκέπτες ανεξάρτητα από τη διάρκεια παραμονής τους πρέπει να τηρούν αυστηρά το DMHTTA προφυλάξεις: D - Απόσταση, M - Φορά μάσκα, H - Πλύσιμο χεριών, T - Έλεγχος θερμοκρασίας, T -Δοκιμές για COVID-19 και – Εφαρμογή ειδοποίησης.

Οι μάσκες πρέπει να φοριούνται ανά πάσα στιγμή σε κοινόχρηστους χώρους και σε οποιοδήποτε όχημα με 2 ή περισσότερα άτομα.

Οι επισκέπτες πρέπει επίσης να συμμορφώνονται με τα μέτρα που έχει θέσει σε εφαρμογή η επαρχία Σουράτ Τάνι.

Λάβετε υπόψη ότι ο προσδιορισμός των επαρχιών σε διαφορετικές ζώνες μπορεί να αλλάξει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, επομένως επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές στον προορισμό σας πριν προγραμματίσετε οποιοδήποτε ταξίδι εσωτερικού.

Σημείωση διόρθωσης: Στην αρχική έκδοση του έλειπε η λέξη όχι. Δεν είναι σαφές εάν αυτό ήταν λάθος από το αρχικό δελτίο τύπου, αλλά έχει διορθωθεί.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/