Το Koh Chang καταρρίπτει καθημερινά ρεκόρ για φέτος, πάνω από 10,000 τουρίστες σε μια μέρα, λέει η Trat Tourism Association

Trat-
Κατά τη διάρκεια αυτού του τρέχοντος τετραήμερου Σαββατοκύριακου διακοπών, πολλοί τουρίστες έχουν επισκεφθεί το νησί Koh Chang στο Trat, στο ανατολικό τμήμα της Ταϊλάνδης. Υπολογίζεται ότι αυτές οι μεγάλες διακοπές θα επισκέπτονται συνολικά 30,000 τουρίστες στο Koh Chang.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τουρισμού Trat, κ. Kamphon Jaroenkhajornkun, δήλωσε στον συνδεδεμένο Τύπο «Το Σάββατο, 25 Ιουλίου, 10,537 τουρίστες και 2,268 οχήματα πέρασαν στο Koh Chang. Αυτό έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ για φέτος κατά τη διάρκεια της Βουδιστικής Σαρακοστής».

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Τουρισμού και Αθλητισμού Trat, κα Amphai Sakdanukunjit Salaiwinski, δήλωσε ότι «Το Trat είναι μια από τις επαρχίες της Ταϊλάνδης που δεν είχε επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19. Το Koh Chang είναι ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά αξιοθέατα της επαρχίας και ως εκ τούτου προσέλκυσε χιλιάδες τουρίστες αυτό το Σαββατοκύριακο».

«Κατά τη διάρκεια αυτών των μακρών διακοπών έχουμε υπολογίσει ότι θα υπάρχουν 30,000 επισκέπτες στο Τρατ που θα αποφέρουν περίπου 261 εκατομμύρια μπατ συνολικά στην τοπική οικονομία». κατέληξε η Αμφαί.

ΠΗΓΗ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Trat Online, Story by The Pattaya News

https://www.tratonline.info/archives/8300

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/