Συντριβή λεωφορείου Khon Kaen με 29 επιβάτες οδήγησε σε πολλαπλούς τραυματισμούς

Khon Kaen -

Ένας οδηγός υπέστη βλάβη στους πνεύμονες και έσπασε και τα δύο του πόδια, ενώ 29 επιβάτες γλίτωσαν από σοβαρούς τραυματισμούς μετά από ανατροπή λεωφορείου στο Mueang Khon Kaen.

Για το ατύχημα ειδοποιήθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης το Σάββατο (28 Οκτωβρίουth) στον παρακαμπτήριο δρόμο κοντά στη διασταύρωση Non Rueang στην υποπεριφέρεια Baan Kor. Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο και βρήκαν το αναποδογυρισμένο επιβατικό λεωφορείο «Kanchanaburi – Nong Khai» στη μέση του δρόμου.

Ο οδηγός, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Σιθιχάι, 58 ετών, είχε σπάσει και τα δύο πόδια και ο πνεύμονας του είχε υποστεί βλάβη. Είκοσι εννέα επιβάτες είχαν υποστεί διάφορους τραυματισμούς. Από αυτούς, δέκα από αυτούς μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία, αλλά κανένας από τους τραυματισμούς δεν θεωρήθηκε σοβαρός, είπαν οι πρώτες ανταποκρίσεις.

Οι επιβάτες είπαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας πριν προσκρούσει σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και ανατραπεί. Οι επιβάτες έσπασαν τα τζάμια του λεωφορείου και βγήκαν από τα συντρίμμια. Ορισμένοι επιβάτες που δεν πήγαν σε τοπικό νοσοκομείο μεταφέρθηκαν σε άλλο λεωφορείο για τους τελικούς τους προορισμούς.

Η αστυνομία του Weluwan συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/