Το Αεροδρόμιο Τσιάνγκ Μάι επεκτείνει το ωράριο λειτουργίας σε 24 ώρες το 7ωρο, XNUMX ημέρες την εβδομάδα από τον Νοέμβριο

ΦΩΤΟ: prachachat

Τσιάνγκ Μάι -

Ο Διευθυντής του Αεροδρομίου Τσιάνγκ Μάι καλωσορίζει τους τουρίστες με πτήσεις 24 ωρών που ισχύουν τον Νοέμβριο του 2023.

Στις 3 Οκτωβρίου 2023, ο Ronakorn Chlermsanyakorn, ο Διευθυντής του Αεροδρομίου Τσιάνγκ Μάι, ενημέρωσε το κοινό σχετικά με το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του διεθνούς αεροδρομίου του Τσιάνγκ Μάι σε 24ωρη λειτουργία από την 1η Νοεμβρίου 2023. Ωστόσο, για να συσχετιστεί με τις τρέχουσες τουριστικές πολιτικές από η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, η Ronakorn συλλέγει επί του παρόντος πληροφορίες από αρμόδιους αξιωματούχους για να υποβάλει αίτηση για 24ωρη λειτουργία προσωρινά στην Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης (CAAT). Η CAAT θα εξετάσει τις λεπτομέρειες και θα εκδώσει έγκριση έως τα τέλη Οκτωβρίου 2023.

ΦΩΤΟ: chiangmainews

Εν τω μεταξύ, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Τσιάνγκ Μάι προετοιμάζεται για την 24ωρη λειτουργία του μόνιμα προς την CAAT. Αν και θα ωφελήσει τις πτυχές του τουρισμού με έναν αυξανόμενο αριθμό πτήσεων από την 24ωρη λειτουργία, οι φορείς εκμετάλλευσης του αεροδρομίου του Τσιάνγκ Μάι θα λάβουν υπόψη τους ντόπιους που ζουν κοντά στις εγκαταστάσεις λόγω των δυνατών θορύβων τη νύχτα.
Η Ronakorn θα συζητήσει με αεροπορικές εταιρείες και αρμόδιους αξιωματούχους για τον κατάλληλο προγραμματισμό των πτήσεων.

«Το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, την υψηλή περίοδο στην Ταϊλάνδη, θα υπάρξει αύξηση στον αριθμό των διεθνών πτήσεων κατά 30% πολλά από αυτό οφείλεται σε πρόγραμμα απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης για Κινέζους και Καζακστάν τουρίστες που ξεκίνησε στις 25 Σεπτεμβρίου 2023», Ronakorn ολοκληρώθηκε.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.